Ένας άντρας διασώθηκε μετά από 2 ημέρες κολλημένος μέσα σε έναν γιγαντιαίο ανεμιστήρα σε αμπελώνα στην Καλιφόρνια

Οι αρχές διάσωσαν έναν άνδρα που είπε ότι είχε παγιδευτεί για δύο ημέρες μέσα σε έναν μεγάλο ανεμιστήρα σε έναν αμπελώνα της Βόρειας Καλιφόρνιας.

Ο άνδρας ανακαλύφθηκε την Τρίτη από έναν αναπληρωτή που απάντησε σε μια κλήση σχετικά με ένα ύποπτο όχημα παρκαρισμένο κοντά στο οινοποιείο στη Σάντα Ρόσα, ανέφερε σε ανακοίνωση το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας της Sonoma.

Ο αναπληρωτής είδε ένα καπέλο σε ένα κομμάτι του αγροτικού εξοπλισμού και στη συνέχεια βρήκε τον άνδρα κολλημένο μέσα στον άξονα ενός ανεμιστήρα αμπελώνα. Οι πυροσβέστες τον έσωσαν.

«Ο άντρας ανέφερε ότι του άρεσε να τραβάει φωτογραφίες από τους κινητήρες παλαιού αγροτικού εξοπλισμού», ανέφερε η δήλωση. «Μετά από μια διεξοδική έρευνα, η οποία αποκάλυψε ότι ο εξοπλισμός του αγροκτήματος δεν ήταν αντίκες και ο άντρας είχε πολύ περισσότερη μεθαμφεταμίνη από τον εξοπλισμό της κάμερας, το κίνητρο να ανέβει στον άξονα του ανεμιστήρα παραμένει ένα απόλυτο μυστήριο».

Ο 38χρονος άνδρας χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη, αλλά αναμένεται να κάνει πλήρη ανάρρωση, ανέφερε το γραφείο.

Ο άντρας θα κατηγορηθεί για παράβαση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παραβιάσεις υπόθεσης, σύμφωνα με τη δήλωση.

Οι ανεμιστήρες του αμπελώνα χρησιμοποιούνται για την κυκλοφορία του αέρα στα αμπέλια για να αποτρέψουν την κατάψυξη των σταφυλιών κατά τους ψυχρότερους μήνες.