Ιούλιος 2021

Ένας γλάρος-κλέφτης τηγανητής πατάτας είναι το αστέρι μιας νέας διαφήμισης της Google

Μια εκπληκτική φωτογραφία καταγράφει τη στιγμή που ένας γλάρος στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιξε το ράμφος του για να αρπάξει μια τηγανιτή πατάτα. Το θέαμα ενός γλάρου που προσπαθεί να πιάσει ανθρώπινη τροφή είναι πολύ οικείο για τους θαλάσσιους, αλλά οι πεινασμένοι γλάροι συνήθως κινούνται πολύ γρήγορα για να τους πιάσουν οι άνθρωποι στην πράξη. Μια στιγμή, οι τηγανητές πατάτες σας ήταν ακριβώς δίπλα σας. Ένα δευτερόλεπτο αργότερα, έφυγαν.

Ένας άντρας διασώθηκε μετά από 2 ημέρες κολλημένος μέσα σε έναν γιγαντιαίο ανεμιστήρα σε αμπελώνα στην Καλιφόρνια

Οι αρχές διάσωσαν έναν άνδρα που είπε ότι είχε παγιδευτεί για δύο ημέρες μέσα σε έναν μεγάλο ανεμιστήρα σε έναν αμπελώνα της Βόρειας Καλιφόρνιας.

Ο άνδρας ανακαλύφθηκε την Τρίτη από έναν αναπληρωτή που απάντησε σε μια κλήση σχετικά με ένα ύποπτο όχημα παρκαρισμένο κοντά στο οινοποιείο στη Σάντα Ρόσα, ανέφερε σε ανακοίνωση το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας της Sonoma.

Ο αναπληρωτής είδε ένα καπέλο σε ένα κομμάτι του αγροτικού εξοπλισμού και στη συνέχεια βρήκε τον άνδρα κολλημένο μέσα στον άξονα ενός ανεμιστήρα αμπελώνα. Οι πυροσβέστες τον έσωσαν.

Πελάτης βρίσκει αλιγάτορα 7 ποδιών μέσα στο ταχυδρομείο της Φλόριντα

Λένε ότι ούτε η βροχή ούτε το χιόνι ούτε η σκοτεινή νύχτα θα σταματήσουν την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ, αλλά ένας αλιγάτορας θα μπορούσε να την παρεμποδίσει.

Αυτό συνέβη στο Ταχυδρομείο Spring Hill στην κομητεία Hernando της Φλόριντα, σύμφωνα με ένα post του σερίφη στο Facebook.

Οι αξιωματούχοι του Σερίφη λένε ότι κάποιος σταμάτησε από το ταχυδρομείο την Τετάρτη στις 3:30 π.μ. για να αφήσει ένα πακέτο και είδε τον αλιγάτορα 7 ποδιών να περιπλανιέται στο λόμπι. Το κτίριο διαθέτει αυτόματες διπλές πόρτες που επιτρέπουν την είσοδο εκτός ωραρίου, ανέφεραν αξιωματούχοι.

250 αλιγάτορες αφαιρέθηκαν από το Walt Disney World μετά την επίθεση το 2016 σε μικρό αγόρι

Αξιωματούχοι της άγριας ζωής έχουν απομακρύνει 250 αλιγάτορες από τις ιδιοκτησίες της Disney τα πέντε χρόνια από τότε που ένα 2χρονο αγόρι σκοτώθηκε από αλιγάτορα στο Grand Floridian Resort and Spa, ανέφερε εφημερίδα.

Η εταιρεία έχει συνεργαστεί με παγιδευτές που έχουν συνάψει σύμβαση μέσω της Επιτροπής Διατήρησης των Ψαριών και της Άγριας Ζωής της Φλόριντα για να αφαιρέσουν τους αλιγάτορες, σύμφωνα με το Orlando Sentinel.